lørdag den 27. januar 2018

ET hus.... i Tisvilde

Jeg passerer ofte huse, som jeg bliver bjergtaget af. Jeg indprenter mig drømmende detaljerne, for så at gå videre. Men ET hus - som ligger i Tisvilde - fik mig til at stoppe helt op. Hvem havde dog skabt al den herlighed? - Det måtte jeg finde ud af. Med det samme!

Som sagt (tænkt) - så gjort :O)

ET hus... Ja ET hus - det hedder de. Og det er netop hvad det er. Et hus. Dit hus. Mit hus. Vores hus. Helt eget personlige hus.

Arkitekten bag ET Hus er Emil Thorup. (Jo det er den Emil T. du kender fra både TV og Monopolet...) Han har skabt en hel ny generation af huse, der i høj grad har hans fantastiske aftryk af både energi og æstetisk sans


ET Hus er tegnet ud fra et personligt ønske om at bebo dem. Emil har prøvet at sætte sig i en moderne families sted og skabt en serie af drømmehuse, hvor man både kan være sammen - eller hver for sig. Hvor alle føler den hotel-luksus der gør hverdagen lidt sjovere.

Jeg er vild med stilen, som er stærkt inspireret af modernismen fra 50`erne, dog med en kraftig opdatering af kvaliteten. Huset består af store kubistiske elementer der er sammensat. Det giver en arkitektonisk ro, både i husets hvide indre og det sorte ydre der spiller kontrastfyldt op af hinanden og gør det en fornøjelse at komme hjem til.

20 uger tager det at bygge ET hus. Må da straks finde en byggegrund.... :O) Herunder kan du se det hus der satte hele min krop i et helt nyt og euforisk bolig-gear.

KH
Louise


Se meget mere hos ET hus


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak på forhånd.
♥ Louise E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...