torsdag den 29. november 2012

Adventskalender

Så er jeg virkelig kommet i julestemning, og har sikkert derfor fået en trang til at dele en gave ud hver søndag frem til jul, på søndag bliver det sammen med KAiKU, som også mener du fortjener en skøn adventsgave :O)

Som vanligt skal du være ven med os på FACEBOOK for at deltage, derudover skal du lægge en kommentar herunder, og fortælle os hvordan din adventskrans ser ud i år?

Glæder mig til at høre fra jer! Ho ho ho.....
/Louise E.

86 kommentarer:

 1. Ihhh... spændende overraskelse <3

  Deltager & deler meget gerne

  Hav en dejlig dag

  Lene Haumann Jensen
  lenehaumann@gmail.com

  SvarSlet
 2. Min adventskrans er endnu ikke lavet. Men tror den skal være noget anderledes i år.
  Har fået en fin og god ide <3

  Et fad med 4 lys, dem sætter jeg bare fast med fix. Så vil jeg lave et overflødighedshorn i ståltråd. Det skal så fyldes med fint og småt pynt <3

  Lene Haumann Jensen

  SvarSlet
 3. Ikke dårligt! Syntes du har en skøn blog, og skønt at du forkæler dine læsere :)

  Min adventskrans i år er ganske ganske simpel. Jeg bruger min elskede kubus stage med 4 lys, hvor jeg hænger små fine træ-hjerter med numre på. Helt enkelt men sådan kan jeg godt lide det :)

  SvarSlet
 4. Sikke spændende. Min adventskrans er til den lettere minimaliske side i år, da det er paustian stagen ( i den julekorrekte farve hvid) hvor jeg i perler har lavet små julehjerter og træer som er hængt på. Kan godt lide at jeg kan have lysene tændt hver dag, alt efter hvor langt vi er i måneden og hvor mange lys der må tændes, og at jeg kan skifte dem ud...
  Hav en rigtig dejlig dag.
  Kærligst Stine BB, bjs_bis@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Åh, sikken drømmepræmie!! :D Jeg har altid tre adventskranse: 1. en stor i "ståltråd", der hænger - fra Madam Stoltz for ca. 10 år siden - brugt hvert år siden med forskelligt pynt, men indtil videre altid hvide bloklys. 2. en House Doctor stage, som egentlig skal forestille et gammelt kagefad - håndtag og fire "kageskåle" - dog i zink, så ikke kagevenlig. Pyntes enkelt med en kvist buxbom og et par kogler i håndtaget nogle gange med et bånd og hvide bloklys. 3. Kubus-stagen, som jo går hele året, men i december får en sælskindsstjerne fra by Nord hængt på og et par kogler og en kvist i midten - nemt og enkelt! Jeg ville dog elske at supplere med de skønne skønne kopper fra Designletters - jeg er vild med deres grafiske indslag!! :) Kaiku er en fantastisk butik/webshop med uendeligt mange favoritter!
  Mvh. Helene Braüner Bisgaard (fb)
  helenebb@hotmail.com

  SvarSlet
 6. jeg har 4 glas fra sidste år med tal på, så det bliver den:)

  SvarSlet
 7. Åh nej. Hvad hvis man ikke har lavet den endnu? Jeg regner med at vores adventskrans, kommer til t bestå af mine fire juletræsstager fra Kähler i en slags bakke med lidt dyr, måske lidt mos men ingen gran. Jeg har liket og glæder mig til at deltage!

  SvarSlet
 8. Jeg er slet ikke nået så langt endnu, men jeg håber at kunne nå det på lørdag - Det bliver nok en stage med plads til 4 lys og fyldt med små glaskugler i julens farver :)

  SvarSlet
 9. Jeg har ikke fået lavet hverken adventsdekoration eller juledekoration endnu, kan ikke helt bestemme mig for temaet - er kun kommet frem til der skal være mos, julekugler og lidt dyr :) Der er deltaget i din skønne konkurrence og delt rundt :)

  Sandie

  sandielarsen@stofanet.dk

  SvarSlet
 10. Jeg har ikke fået den lavet endnu da vi er ramt af sygdom som så mange andre lige nu, meeen plejer at lave en på en lidt stor træstub jeg har haft i nogle år, med gran osv, og så pynt i dæmpede farver.

  Henriette
  yokopop1975@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Min advents krans er ikke en krans men en dekoration, et flot fad med 4 hvide bloklys med tal på og så lidt forskelligt pynt fundet på vores skovtur i sidste weekend, på den måde bliver det noget hele familien har lavet sammen ;)

  Nanna_schack@yahoo.dk

  SvarSlet
 12. min adventskrans er et sølvfad fra Lene Bjerre med 4 sorte lys og masser af små sølvkugler :-) super flot og enkel synes jeg selv <3

  SvarSlet
 13. Min advents krans er ikke færdig endnu. Men det er noget med plastikdyr malet pink på noget gran, og 4 lys med tal på! :)

  SvarSlet
 14. Adventskransen i år er ikke så vild som nogle af de tidligere år. Den består i sin enkelhed af en hvid LAB lysestage fra Habitat med lange hvide lys. I anledning af julen bliver der hængt små hjerter af røde perler på snor på... Helt simpelt og enkelt - men stadig lidt julet...

  SvarSlet
 15. Min adventskrans er et aflangt fad, lysene er lidt tilfældigt placeret...
  Mos i bunden, en lærkegren med kogler igennem det hele, og et par små grå-blå glas kugler.
  Har placeret et krondyr fra House doctor sammen med det hele...

  Gad simpelthen for godt vinde denne give away:)

  SvarSlet
 16. har trykket godt om og følger dig så jeg er klart med :)

  helle@mody.dk

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
  Svar
  1. hov jeg har pyntet min kubus stage med 4 lys med rødt pynt :) den er min adventskrans i år

   Slet
 17. Vi har faktisk ikke en advents krans eller advent lys.
  Men vores dekoration til kalenderlyset har vi selv lavet, med ler, gran, kogler og andre fine små ting, vi har pyntet den med(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde et sæt cyke lygter fra Reelight(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/11/give-away-nr-19.html

  SvarSlet
 18. Har ikke fået lavet nogen endnu ,men måske det bliver sammen med barnebarnet her i weekenden
  mvh
  Kirsten Aakerman
  kirstenaakerman@hotmail.com

  SvarSlet
 19. Jeg deltager gerne(:
  Vores er ikke en krans, men fire julestager med lys i.
  Det er svært at beskrive dem, men der er små søde nisser på(:

  Du er velkommen til at tage et kig forbi min give away, hvor man bla. kan vinde en stålsæbe(:

  http://kreaman.blogspot.dk/2012/11/anmeldelse-give-away.html

  SvarSlet
 20. Min advent kalender er ikke super julet -kan slet ikke finde min julepynt mojo i år... Derfor bliver det Kubus stagen uden pynt der fungere som adventstage -Måske bliver den julepimpet efter alle weekendens julemarkedbesøg i kbh:-)

  SvarSlet
 21. Sikke spændende... Og overraskelser er bare det bedste :)
  Min adventskrans er en stage jeg har arvet fra min farmor - i år bliver den pyntet med lilla bånd (faktisk ligesom sidste år)

  Mette_vindfeld@msn.com

  SvarSlet
 22. Spændende! :)

  Jamen, jeg har ikke nogen decideret "krans". Jeg har 4 adventslys med tal på, som står på et langt keramik-fad, der er pyntet med hjerter i sølv, kugler og lærkegrene :D

  tine.juel (at) hotmail.com (erstat at med @)

  SvarSlet
 23. I år har jeg lavet en adventskrans af industrielle kobber rør? Lyder specielt, men jeg synes det er ret så sejt:)

  Har ikke noget billede, men den ligner den her.

  http://selekkt.com/blog/inneneinrichtung-und-moebel/pipe-candle-holders/

  lorentsen22@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Min adventskrans er lidt hurtigt lavet i år. Jeg har et fad, hvor der er fire lys, lidt gran og noget perlepladepynt på. Vil meget gerne vinde :-)
  annasophiethomsen snabela gmail punktum com

  SvarSlet
 25. Jeg skal først lave min adventskrans i aften. Men jeg bor sammen med en lidt traditionel herre - så det bliver nok en klassisk krans med hvide lys og røde bånd.

  dyveke.l(at)gmail.com

  SvarSlet
 26. Ej de krus ville være geniale som advents krans, især da jeg ikke har fået lavet nogen endnu. Så hvis jeg skulle være så heldig at vinde jeres fine give Away, skulle krusene trylles om til adventsstage, kun lige med lidt mos og bloklys i.
  Krydser mine fingre (0:

  SvarSlet
 27. jeg må jo indrømme at vi faktisk ikke har nogen! Som regel er vi hos mine forældre i weekenderne da knægten elsker det så her har vi kun kalenderlys, det er til gengæld hjemmelavet af en 6 årig

  kig forbi mine giveawasy

  SvarSlet
 28. jeg ved det faktisk ikke endnu da jeg har en super veninde som laver en til mig ,og har ikke modtaget den endnu ,men den bliver sikkert super flot som den plejer
  venlig hilsen
  laila bindzus

  SvarSlet
 29. Adventskransen bliver helt enkel, et fad med lys og en masse grankogler og måske lidt julekugler.
  lene_mondrup@yahoo.dk

  SvarSlet
 30. Jeg har ikke nogen adventskrans endnu :''(

  ...men hvis jeg vinder vil jeg lave en af min præmie - lover at vise den frem
  : )

  SvarSlet
 31. har slet ikke lavet en krans endnu ;) men den bliver nok meget traditionel

  SvarSlet
 32. Elsker bare de flotte krus..De har stået højt på ønskelisten længe!!;O)
  Adventskransen herhjemme er som forrige år den meget fine string candleholder fra ferm LIVING!! Er ikke så meget til det store røde juleorgie, så den passer perfekt ind i resten af interiøret..SÅ fin..;O)

  SvarSlet
 33. Min ender vist (igen) med at være en pyntet Kubus stage ;)

  SvarSlet
 34. Min adventskrans bliver lavet på søndag og planen er, at den skal være med 4 forskellige slags hvide lys (brænder kun rent stearin) på et fad pyntet med nogle små hvide porcelænsfugle og lidt hvide små pomponer.

  SvarSlet
 35. Hvor fin en give away !

  Jeg har desværre ingen, mit værelses størrelse gør brandfaren alt for høj. :( men hvis jeg have små fine stager var det nok ikke et problem ;)

  SvarSlet
 36. Jeg har ikke nogen adventskrans herhjemme, da jeg er hjemme ved familien alle søndage i advent- så 1. advent bliver det mormor´s advenskrans som er en helt klassisk grøn krans med hvide lys og røde bånd - det har nu også sin charme :)

  SvarSlet
 37. Min adventskrans i år er pyntet med gran i en cirkel, sprayet med sølvspray på gran og grankogler som pynt, derudover er der pyntet med sølvkugler, buskbum, og flotte dobbelt bundede sløjfer, lysene er flotte sølv bloklys :)

  Mvh
  Nicklas
  brix.nicklas@gmail.com

  SvarSlet
 38. Min adventskrans består af 4 hvide lys på et stålfad og derimellem er der pyntet med gran, kogler, kugler, sand og husløg og et drys sølv glimmer :)
  Stagerne vil passer super godt herhjemme :)
  Mvh. Ulla (ullanykjaer@hotmail.com)

  SvarSlet
 39. Min adventskrans består af 4 hvide lys på et stålfad og derimellem er der pyntet med gran, kogler, kugler, sand og husløg og et drys sølv glimmer :)
  Stagerne vil passer super godt herhjemme :)
  Mvh. Ulla (ullanykjaer@hotmail.com)

  SvarSlet
 40. Min adventskrans i år er en krans af kogler med 4 røde lys på. Derudover har jeg hæklet stjerner i forskellige farver der ligger i midten af kransen.

  SvarSlet
 41. Hvordan min adventskrans i år ser år, vil weekenden vise, men det ligger fast at den består af fire hvide lys af ren stearin - derudover tænker jeg kogler - og måske en pompom i en pang-farve?!

  SvarSlet
 42. Vores adventskrans i år er lidt anderledes :) Jeg har bundet en af gran - men sønnen på 3 år har besluttet den skal pyntes med skaller (vi bor tæt på stranden). Så masser af hvide skaller og med sølvbånd/reb. Ret rå, men fed <3

  Kh

  Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

  SvarSlet
 43. Sikke hyggeligt :)
  Min krans er ikke lavet endnu, men det bliver noget med et fad, med pyntesten og så selvfølgelig julepynt og lys. Gran duer ikke - katten hapser det ;)

  cwjcwj1@gmail.com

  SvarSlet
 44. Jeg vil gerne vinde den lækre præmie :)
  Min "krans" i år bliver den meget hurtige løsning, da vi er ved at renovere hus, derfor bliver det til fire grå Avento stager fra Kähler, nemt og hyggeligt :)

  SvarSlet
 45. Vores "krans" er lavet på mit ynglinsfad (mågestellet, som arvestykke) det er 4 hvide bloklys med kogler spredt rundt om, som jeg og børnene har samlet i skoven.
  Jul skal være pæn, men også have historie og minder :-)
  Hyggeligt at dele sine idéer!

  mettemau@hotmail.com

  SvarSlet
 46. Jaaa, jeg vil gerne være med (jeg hedder Betina Klitfelt på facebook) og nu er vi venner ;O)

  Vores adventskrans er ikke som mange andres, for min mand og vores datter, kan ikke så godt tåle levende lys da de har astma begge 2 derfor har vi kunstige fyrfadslys med batterier i og de skal gemmes væk i nogen stager - måske disse her ;O)

  SvarSlet
 47. Hej!! det er efterhånden en del år siden jeg har haft en krans. De senere år har det været glas med numre på, men i år bliver en dekoration, med ét stort lys, med 4 tal på....den skal stå i et glas/, hvor der er plads til lidt natur og sjove pynteting rundt om. God jul!!!

  SvarSlet
 48. Min adventskrans er a lá askepot med den glemte sko. Dog ikke i glas, men i lyserød glimmer. :)

  SvarSlet
 49. Deltager :-)
  Min adventskrans er sådan en rund en af træ hvor der er fire lys i, så kan man sætte 4 træfigurer på, en mellem hvert lys. Når det så f.eks. er påske, kommer der påsketing på i stedet for julefigurer - det er rigtig smart!

  JulieM93@hotmail.com

  SvarSlet
 50. Jeg har desværre ikke fået lavet min adventskrans/dekoration endnu.
  Men det bliver noget meget enkelt med lidt buksbom, husløg, mos og om de fire hvide bloklys skal der hænge et emalje/metalskilt med numrene 1-4 i noget snor :-)

  succes@mail-mig.dk

  Kh.
  Malene Grove

  SvarSlet
 51. Jubiii så spændende ❤❤❤

  Vores adventskrans er faktisk i lilla og lyserøde farver med Guldstjerner, og kugler , og jeg har helt selv lavet dem (altså dekoreret lysene:) farverne er lidt anerledes end normale jule farver ,men det var min mor`s ynglings farver, så derfor bruger jeg altid dem i jule mdr, for at mindes hende ❤❤❤

  Jule hilsen fra

  Bonnie Lundberg
  bonniepigen1@hotmail.com

  SvarSlet
 52. Jeg er slet ikke kommet i julestemning endnu, så har slet ikke fået lavet nogle juleting endnu :(

  SvarSlet
 53. Min adventskrans må meget gerne se ud som på billedet - bare med lys i selvfølgelig :D Jeg har ikke nogle ideer til adventskrans så krydser fingre for, at jeg vinder her :)

  SvarSlet
 54. Vi har 4 små juletræer fra kähler med lys ved siden af et billede af vores datter som vi mistede 27. nov - 1 år gammel, efter lang tids kamp mod kræft <3

  SvarSlet
 55. jeg har så meget stress herhjemme i øjeblikket så jeg har en meget sølle adventskrans som består af 4 kirkegårds lys hvor jeg har skrevet 1-2-3-4 med glimmer

  SvarSlet
 56. Uh...der ramte du da lige et ømt punkt, for den er ikke lavet endnu, menn det bliver nok noget med en sølv bakke lidt kogler, kugler og horn...så er der dømt naturel christmas...

  SvarSlet
 57. Min adventskrans er i å rret enkel. Et "sølv" fad , med 4 mørke røde blok lys og så store røde juletræs kugler der er "strøet" omkring lysene. Og lige et enkelt rådyr også.

  SvarSlet
 58. jeg har ikke fået lavet noget endnu, da jeg er syg og ikke har overskud til det, men det skal nok komme når jeg for det bedre :-)

  SvarSlet
 59. Der bliver ikke lavet adventskrans her. Ikke i år :o)

  SvarSlet
 60. Jeg har stadig ikke helt besluttet hvordan adventskransen skal se ud, men det bliver helt sikkert ikke en krans, men noget enkelt.... Vil meget gerne være med her :-)
  Mange hilsener

  Mette

  SvarSlet
 61. Jeg plejer at lave den i et stort fad, hvori jeg sætter et kalenderlys og 3 andre lys i mindre størrelse. De sættes fast i bunden, og så strør jeg sand rundt om dem. På sandet drysser jeg masser af glimmer, og ligger små julekugler osv. Voila! Kalenderlys og adventskrans i et, som funkler og glimrer, når lysene er tændt :)

  SvarSlet
 62. Vil da utroligt gerne vinde denne giveaway. Hvor er de fine. :)

  Min adventskrans er at se på min blog, og består af lysestage a la kubus (bare billigere og rund) med fire hvide lys - rundt om denne har jeg bundet lærkegrene med mos og kogler fra plantagen på den anden side af vejen. Har købt tallene 1-4 og hængt på under lærkegrenen. Jeg har taget naturen med ind i stuen - kalenderlyset er en anden snak - der er farver på, da den er for børnenes skyld. :)

  SvarSlet
 63. Elsker december med alle de overraskelser der kan komme :)

  Jeg har 4 lys stående på en plade med små jule ting omkring :)

  Pernille R.

  SvarSlet
 64. Min adventskrans bliver først lavet i morgen. Men jeg kan allerede nu afsløre, hvordan dem kommer til at se ud...
  Mørkerøde lys på en krans, hvor 3 lys står med samme afstand og det 4. lys står lidt for sig selv.
  Der vil være dejlige minder fra sydens sol, da vi har samlet diverse naturpynt på Gran Canaria, Rhodos og Egypten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Pia Damgaard
   piad@live.dk

   Slet
 65. Jeg skal lave tre adventskranse, som jeg plejer..:)
  En til venner, og to til os selv..Den til venner fortæller jeg ikke om..

  Den ene bliver med fire hvide bloklys lidt pyntegrønt, pudemos og et par meget bedårende rådyr i hvide med lidt glimmer på..Nogle ting samlet i naturen, et par løgplanter. Det hele på et stort fad og pynten sat i grupper, så det ikke ser rodet ud. Hvide fløjlsbånd og et par turkise stjerner med sølvglimmer.

  Den til den store stue er meget stor, og skal hænge ned fra loftet..Den er meget natur, med gråbrune bloklys..Kobber, guld og sølvkogler hænger ned i midten af kransen som er pileflettet. Der pyntes med kugler i guld, nogle enkelte i en meget mørk røde farver..Båndet er rustikt snor..Der limes løgplanter på, og de kan sagtens blomstre, da de har suget vand..Den bliver meget smuk, for jeg har lavet en lignende før..Lidt pyntegrønt af den bløde slags i et par grupper, så er den klar..
  Glæder mig til at lave alt det hyggelige her i december måned..
  Mvh.

  Birdie // birthe.gug@live.dk

  Birthe R. Nygaard

  SvarSlet
 66. Det er en halmkrans hvor jeg meden limpistol har klistret et utal af små grankogler på :)
  margit.rosenaa@gmail.com

  SvarSlet
 67. I år er det er stort fad (igen) og 4 creme farvede lys og på fadet er der fyldt med guld kugler

  SvarSlet
 68. Vi er ikke vildt julet herhjemme, så der er rent faktisk ingen :(
  Men derfor vil jeg gerne være med i konkurrencen alligevel, så kan det være stemningen kommer alligevel!! :D
  Mvh Aja - aja-christensen@hotmail.com

  SvarSlet
 69. Vores adventskrans er en klassisk 'nøgen' halmkrans med masser af silkebånd viklet rundt om og hvide bloklys.

  SvarSlet
 70. Vi har faktisk to i år ;) Den ene er en Kubus stage pyntet med to guirlander i sølv og lilla :) Den anden er et fad med 4 sorte glimmer bloklys og så er der pyntet med glaskugler :)

  Mvh Laila Dupont Holdt (lailaholdt@hotmail.com)

  SvarSlet
 71. Et stykke drivtømmer med 4 huller i...BUM

  SvarSlet
 72. her er det en blanding af romantisk og moderne.....4 hvide, rustikke bloklys på et zinkfad. lidt forskelligt pyntegrønt. servietdecoupage med bambiserviet fra greengate....det eneste der ikke er natur, sort, el. sølvfarvet af pynten er disse servietter.....
  mvh. lottewegger@gmail.com

  SvarSlet
 73. Jeg har ikke nået at lave advents krans endnu, men der er købt ind til den :)

  Det er 4 bloklys på et aflangt mørkegråt fad også er det indkøbt lidt forskellige kugler til at ligge omkring :)

  Vh
  Camilla
  camilla_hovej@hotmail.com

  SvarSlet
 74. Har trykket like og er følger af din blog...så jeg håber jeg må deltage.
  Jeg har en fineste adventskrans designe af min 12 årige, poduceret hos FDF og hjembragt fra det årlige julemarked ... aå flot og traditonel.
  Kunne dog glædes vildt over en eyecandy med de fantastiske tal. Pyntet i et sktivt stileben, hvor stagerne med lys i løbet af december skulle flyttes lidt her og der og afprøves i forskellige sammenhænge med vintage glaskugler, bambier, natupynt og måske mine julesmølfer:)
  Hilsen Marlene, 1i11e.1u11e@hotmail.com

  SvarSlet
 75. in adventskrans i år, er et stort glasfad dækket af mos. Indimellem er små husløg, lærketræskogler og lille julekugler i forskellige nuancer.

  Glædelig 1. søndag i advent.

  Kh Lene (leneogbo(a)mail.dk)

  SvarSlet
 76. Jeg skriver eksamensopgave non-stop (når jeg ikke lige er mooooar og køber ind/laver mad/putter/leger/læser/trøster/skifter/fodrer to børn) såehhh...adventskransen i år er fire fyrfadslys på en tallerken. Overskudsmor, hva? Glædelig december :)

  SvarSlet
 77. Jeg fik lavet min igår, og i år skulle der ske fornyelse ifht den traditionelle grankrans! Så jeg har fået investeret i en zink advents krans beklædt med det fineste Lau, eucalyptus blade, sløjfer af creme farvet blonde, samt rundt om hvert adventslys er der bundet et lille kort af gamle noder påskrevet tallene 1-4. Huraa for den nostalgiske stil:-) god 1 søndag i advent. Knus Mette

  SvarSlet
 78. Jeg har ikke fået lavet en endnu. Derfor ønsker jeg mig rigtig rigtig meget de fine stager, så vi kan få tændt op i adventslysene :)

  SvarSlet
 79. Jeg har ingen... Så gaven ville falde et passende sted

  SvarSlet
 80. Stort 1234 lys i stor gammel svampstage:0)
  Hopper med det samme over på FB

  SvarSlet
 81. Min adventskrans er ren askepot - med den glemte sko. :)

  SvarSlet

Tak på forhånd.
♥ Louise E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...