tirsdag den 25. april 2017

Nordisk familie skat

Nordal er en familieejet virksomhed, der blev startet i 1991 af ægteparret Annie og Ingolf Nordal, og drives i dag af parrets børn Signe, Mads og Emil.

Virksomheden udsprang i sin tid af en forelskelse i Indien og en række smukke, gamle møbler som ægteparret Nordal importerede og solgte. Hurtigt blev det klart for familien, at mange mennesker delte deres glæde ved de autentiske og farverige møbler.

Da børnene kom til, først Signe og Mads - og senere Emil, fik de en naturlig lyst til at sætte deres unge præg på de mange kollektioner.

Stille og roligt har de sat gang i design af en lang række interiørprodukter – Nordals helt egne. Det meste i samarbejde med en række talentfulde designere. Sammen har de fingeren på pulsen, og hele familien gør  alt for, at det kendte og allerede etablerede Nordal dna præger alt, hvad de har med at gøre.

Herunder et blik på dele af SS 2017 kollektionen. Jeg er fan, og helt vild med de smukke æstetiske produkter som helt sikkert finder vej hjem i vores hus ASAP :O)

Ha en dejlig dag!
/Louise E. Indlægget indeholder reklamelinks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak på forhånd.
♥ Louise E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...