lørdag den 21. januar 2017

Det dejlige deleværelse :-)

Det kan være både sjovt og rart for dine børn at dele værelse, hvis rummet er indrettet til det. Der skal gerne være plads til leg og hvile - både sammen og hver for sig.

Uanset hvor lille værelset er, er det vigtigt at børnene har et område af rummet, de kan kalde deres eget. Det kunne være deres egne skriveborde med små rum til private ting og sager, deres egen bogreol eller bare separate legetøjskasser.

Børneværelser roder, uanset hvor mange der bor i dem :O) Sørg for, at alle ting har sin egen plads. Gør det nemt at rydde op; kasser, kurve, små æsker osv. er nemt at bruge. Så skal tingene bare skovles op :O) Det kan være en god idé at anvende farver til at adskille "dit, mit og vores". I en fælles reol kan opbevaringskasserne til legetøjet have to forskellige farver. Farverne kan så gå igen andre steder i værelset, eksempelvis på bøjlerne i skabet.

Vi har alle brug for lidt alenetid engang imellem. Det behøver ikke være det helt vilde, et telt eller en hjemmelavet hule af lagner fungerer fint - så længe det er et helt specielt sted, hvor dit barn kan slappe i sit eget selskab, når der er brug for det.

Udnyt pladsen optimalt ved at indrette "opad" og bruge løs af vægpladsen.

Kig med herunder for inspiration :O)
/Louise E.  1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak på forhånd.
♥ Louise E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...