lørdag den 10. oktober 2015

Grønt og godt indeklima

Jeg elsker små grønne planter i min indretning. De gør indretningen mere "levende" - og så er det jo godt for indeklimaet - ren win win :O).

Jeg har bestemt ikke (tæt på overhovedet ikke) grønne fingre, men alligevel har det lykkedes mig at holde liv i (ret mange af) de små grønne.

Ønsker du også flere grønne indslag i boligen, men har svært ved at få det til at se ud af noget? Så kan du følge denne enkle guide:

TIPS:
Drop at plante mange planter i den samme krukke. Plant i stedet en flok forskellige planter i hver deres potte, og placer dem smukt sammen.

Arrangér dine planter på en lille bakke, så er de nemme at fjerne, hvis du har brug for mere bordplads. På bakken kan du også stille et lys og andre fine ting sammen med planterne.

Skamler og sideborde kan bruges til dine potteplanter, lad evt. en lampe kaste lys direkte på planterne for en fed effekt.

Lad planterne stå i forskudte plan. Det giver også god mulighed for at bruge forskellige størrelser planter. Brug fantasien, når du tænker i potter og skjulere. Kurve i filt, flet, gummi og keramik m.m. kan sagtens gøre det ud for urtepotteskjulere. Husk at lade planten stå i egen potte og underskål, så den kan vandes, uden at vandet siver igennem til tæpper og gulve.

Find yderligere inspiration til potter mv. HER :O)

God grøn fornøjelse!
/Louise E.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak på forhånd.
♥ Louise E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...