lørdag den 13. september 2014

Indretning med udsigt

Vi er altid interesseret i smuk og kreativ indretning. Så da webshoppen Mulvdarp.dk og den fysiske butik Børneværelse Med Udsigt (tidl. beliggende i Charlottenlund) inviterede os til presseevent - vedr. deres nye forretningskoncept i stemningsfulde Nyhavn - takkede vi pænt ja tak :O)

Med deres smukke nye butik og showroom har parret Eva og Mark fusioneret begge "forretninger", så det nu er muligt både at shoppe og lade sig visuelt inspirere til personlig indretning. Ikke kun til børneværelset, men til hele boligen. Det nye showroom lover nemlig skiftende udstillinger med udgangspunkt i alle boligens rum. Eva står til rådighed med både gode råd og kyndig vejledning på flere forskellige plan, alt efter hvad lige præcis dine behov er.

Mange af de bedste mærker er at finde, alle er de håndplukkede produkter fundet både herhjemme og i udlandet. Du finder bl.a. skønne tapeter, lækkert stof, hyggelige puder, blid belysning og vamsede tæpper. Her findes også et godt udvalg af møbler.

Kig selv forbi Nyhavn 63D, eller på Medudsigt.dk og Mulvdarp.dk, hvor du kan læse meget mere, OG naturligvis shoppe løs af deres skønne sortiment.

Du er helt sikkert i trygge og erfarne hænder her :O)

God weekend!
/Louise E.

 

 
 
 
 
 
Copyright Louise E.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak på forhånd.
♥ Louise E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...