lørdag den 30. august 2014

En dejlig (stor) familie hule

Jeg er faldet over denne helt vidunderlige bolig, som er et fantastisk eksempel på, hvordan man indretter sig både hulehyggeligt og stilrent på samme tid. 
 
Christina elsker nips, og hendes mand elsker de helt stramme liner. Parret har 3 børn, og det er vigtig for familien, at deres hjem har god plads til at alle kan udfolde sig og være der. Hjemmet skal kunne bruges i stor stil :O)
 
Den gyldne middelvej mellem parrets to stilarter er blevet til bl.a. ved at bløde de rene linjer op, og forstærke den lune og lidt mørke stemning, ved at tilføre elementer af natur i deres indretning i form af kogler, mos, grene, horn og skind. Her er desuden også skabt noget orientalsk stemning, fordi Christina synes det både rummer elegance og hygge. Christina tænker altid i materialer, når hun indretter.
 
Køkkenet er lavet i ret hårde materialer (corian og mat, hvidt træ med skarpe kanter). For at udtrykket ikke skulle blive alt for hårdt, har de valgt et spisebord i råt træ, som oprindeligt var en gammel kinesisk port. På trods af den store kontrast syner det harmonisk. Træet fungerer godt, til at skabe en sammenhæng mellem materialer eller stilarter. 
 
I soveværelset har Christina fået næsten frit spil. Her er der tapet og kinesiske skabe, flettede kurve og nips. Det er hendes favoritsted. Det er også i dette rum, hun befinder sig, hvis hun skal arbejde om aftenen, eller hygge sig med en god bog.
 
Kom ind og se det skønne hjem :O)
/Louise E.
 

 

 

  
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak på forhånd.
♥ Louise E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...