Værelse til deling

Indret et dejligt værelse til dine børn, med masser af plads til leg, hygge og kreativ udfoldelse. Nedenstående er et eksempel på, at man ikke behøver særlig meget plads for at opfylde børnenes behov.

Husk at et rum indeholder meget mere plads end bare gulv; brug vægge og loft til at "indrette opad" - det kan du for eksempel gøre ved at bygge en spændende hule under loftet. Hulen kan bruges til leg og hygge, men den kan også fungere som soveplads med en formskåret madras i bunden.

God fornøjelse!
/Louise E.


5 kommentarer:

 1. Fantastisk værelse, tak for inspirationen. Vi har også et lille værelse som begge piger skal dele - og vi viil da også bygge i højden :)

  SvarSlet
 2. Super hyggeligt værelse, er vild med alle hullerne.
  Det minder meget om det min mand laver i hans firma DesignByKalle. Tjek evt. min blog ud om hans arbejde. http://kallesunivers.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. I love this bed! I had to share in in my post.
  check it out
  http://rueduchatquipeche.blogspot.co.uk/2014/02/interiors-top-10-coolest-kids-bunk-beds.html
  best

  SvarSlet
 4. Hvor fint. Hvor højt er der til loftet? Overvejer samme idé men tror ikke vores er højt nok

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal nok minimum 3 meter til - alt efter hvad hemsen skal burges til :-) Vores lofter er knap 4 meter på det højeste sted (Billedet er dog ikke hjemme fra os) - men med 3-3.5 m kan man bygge en hæderlig hems. Normale lofter er ca. 2.40.

   Slet

Tak på forhånd.
♥ Louise E.