lørdag den 18. februar 2012

Dansk riddereventyr i Syditalien

Morten Angelo og hans kone Tina Horsted kiggede efter et sommerhus sydpå, hvor de kunne finde ro fra hverdagens stress og jag. På turen sydpå (Syditalien) mødte de en entreprenør, som viste dem en 39.000 m2 stor grund med to nedslidte trulloer og en gammel lade. Stedet lå helt afsides beliggende få kilometer fra byen Ceglie Meccapica.

Det var kærlighed ved første blik!

Parret havde begge mod på projektet, som jo betød, at alt skulle bygges op fra bunden. De ville skabe en historie om stedet, hvor man skulle forestille sig, at korsridderne kommer væltende frem bag træerne i olivenlunden, og hvor en stemning af eventyr gør, at man helt glemmer den virkelige verden omkring sig.

Projektet tog 2 år med over 20 rejser sydpå. Jeg synes det er lykkedes 100% procent og mere til. Det er virkelig helt overvældende! - På den totalt gode måde :O)

Så fantastisk!
God weekend,
Louise E.
Kilde: Bo Bedre/ Foto: Pernille Kaalund

4 kommentarer:

 1. dette må være noget af det vildeste jeg har set.......Du har en lækker smag. fedt at mikse det nordiske med humor/farver og alt det andet du finder frem til din blog.

  jeg er meget inspireret.
  lotte :-)

  SvarSlet
 2. O M G this is incredible. Are they open to receive visitors? xx Maria
  mariastrubreiter@gmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Yes the place is amazing!
   I dont think it's open for visitors, cause it's a private project. But maybe they offer you a cup of coffee if you drop by someday :-)

   Slet

Tak på forhånd.
♥ Louise E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...