tirsdag den 10. januar 2012

En ferm kollektion

Er du glad for tapeter, wallstickers, tekstiler, kønne køkkenting osv.? Så gør dig selv den tjeneste at kigge nærmere på ferm LIVING's produkter. De er virkelig skønne, og der er noget for enhver smag.

Designvirksomheden ferm LIVING er et dansk firma der er grundlagt af Trine Andersen i 2005. Virksomheden kom til live efter at Trine, mest for sjov, besøgte en clairvoyant.
Clairvoyanten fortalte hende, at hun så en lille fugl der sad forvirret på en gren, og ikke vidste hvilken vej den ville flyve. Dette syn var afgørende for Trine’s beslutning om, at følge sin drøm om at starte sin egen virksomhed. Da hun derefter grundlagde ferm, vidste den lille fugl præcis, hvor den skulle hen, og den sidder nu på toppen af ​​firmaets logo.

Idéen om at designe livstilsprodukter kom til Trine, da hun skulle indrette sit eget hus. Hun var på udkig efter et grafisk tapet, men kunne ikke finde det rigtige mønster - og da hun fandt noget der kunne bruges, syntes hun det var det alt for dyrt. Trine tænkte, at andre mennesker måske havde det på samme måde, så hun besluttede sig for at påtage sig opgaven; at skabe grafiske tapetmønstre til en overkommelig pris.

Sidenhen er produktsortimentet blevet udvidet ganske betydeligt, og byder også på meget andet end de skønne tapeter.

Mens vi venter på deres nye kollektion, som jeg naturligvis vil vende tilbage med, kan du lade dig inspirere af lidt ferm hygge her i kulden:

 


'

  
  

1 kommentar:

  1. Hej Louise. Tak for besøget på min blog.
    Sofaen er købt i Bilka, til meget billig penge. Vi havde en dejlig sofa der havde problemer med fjedrene, så måtte vi på jagt efter en ny og da vi ikke er blevet enig om hvad for en det skal være for en endnu, har vi købt denne som midlertidig sofa.;-)
    Rigtig fed blog du har med masser af inspiration.
    God onsdag aften til dig.

    SvarSlet

Tak på forhånd.
♥ Louise E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...