Køb dine planter online

Hvis du er fast læser her på bloggen, så ved du godt, hvordan jeg har det med grønne planter... JA præcis - jeg elsker dem :O) Og nu er jeg faldet over intet mindre end en plante-genistreg!

Greenify er Danmarks første online konceptshop, som leverer færdigplantede løsninger lige til din hoveddør. Deres vision er at gøre det nemmere at indrette sig med planter, ude som inde. Smukke planter og friske krydderurter bør være tilgængelige for alle. DET er sød musik i mine (grønne) ører!

Når du handler i shoppen, kan du vælge om det er en plante der skal stå mørkt eller lyst, om den skal stå ude elle rinde, skal den være stor eller lille osv. Du kan også købe hele pakker med planter. Ret smart! Når du har bestilt, bliver planterne plantet til i de ønskede krukker og altankasser, så de er lige til at arrangere - uden du skal have jord under neglene - når du modtager dem. Desuden får du tips og tricks til pasning og pleje - du kan se beskrivelsen ved hver plante inde på shoppen. Nice and easy! 

Greenify har desuden en fysisk butik på Islands Brygge, så kom forbi der eller online - og find en plante som passer lige til dig og din bolig! 

/Louise E.





Se mere hos Grrenify HER

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak på forhånd.
♥ Louise E.