torsdag den 24. maj 2018

Luksus familieferie

Spies’ nye lækre hotelkoncept, Casa Cook, har taget designverdenen med storm, og de to første voksenhoteller på Kos og Rhodos har det seneste år præget internationale designmagasiner og sociale medier. Spies lancerer nu også sit første Casa Cook hotel for børnefamilier på Chania kysten på Kreta. Og det er jo præcis hvad jeg efterspurgte ved min tidligere omtale af hotellerne - Yay!!!

Det nybyggede hotel åbner til september og ligger direkte på stranden cirka tre kilometer fra selve byen Chania. Hotellet bliver bygget som en by med 45 værelser i forskellige bygninger. Casa Cook Chania opføres i et moderne, trendy og stilfuldt design, der falder fint ind i de frodige omgivelser. Her kombineres beton, træ og kretensiske sten med omhyggeligt udvalgte indretningsdetaljer.

- Med det nye bohemeagtige koncept er vi nået ud til et helt nyt publikum. Derfor glæder det os, at vi nu også kan byde børnefamilierne velkommen til en harmonisk, trendy og lækker græsk designoase i pagt med det lokale liv, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Det både lyder og ser fantastisk lækkert ud - lad os så komme af sted :O)
Se mere på Spies.dk.

God dag :O)
/Louise E.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak på forhånd.
♥ Louise E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...