fredag den 12. august 2016

Tisvildeleje Strandhotel

Så er vi tilbage fra en skøn og lang sommerferie :O)

Vi har været sydpå i varmen, og så har vi derudover nydt noget ferie i dejlige Tisvilde. De sidste par år har vi lejet et sommerhus der, men i år boede vi på Tisvildeleje Strandhotel, som er højt beliggende lige midt i det skønne gamle fiskerleje.

Tilbage i 1895 drev Frederik Nielsen købmandshandel og droschecentral på stedet hvor hotellet nu ligger. I starten hentede han landliggerne i Hillerød, men da togskinnerne blev ført helt til Tisvildeleje, blev det hele lavet om til Badepension.

I 2008 overtog Alexander Kølpin hotellet og de gamle bygninger har gennemgået en stor renovering. Ud over indretningen, som i både stuer og værelser gør, at man føler sig hensat til den Afrikanske Farm med varme farver, bambus og karavane stemning, har hotellets 24 værelser fået eget bad og toilet.

Der hersker en rolig og afslappet stemning overalt på hotellet. Værelserne er små, men helt fine, det betyder ikke så meget med pladsen. Der findes nemlig masser af hyggekroge og sofa arrangementer inde og ude, hvor man kan nyde sin kaffe og dagens avis. Morgenmaden byder bl.a. på hjemmebag og hjemmelavet syltetøj. Så er jeg altså tilfreds :O) Vi spiste en enkelt aften på hotellets terrasse, en lækker grill menu kombineret med kig til hav og solnedgang til dessert. Intet mindre end fantastisk!

Stranden er kun et stenkast væk, og hovedgaden byder også på en del gode spisesteder samt en håndfuld hyggelige butikker. En ægte ferieby med masser af god stemning.

Mange stjerner herfra til Tisvildeleje Strandhotel :O)
/Louise E.


   

Alle billeder er lånt fra hotellets galleri

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak på forhånd.
♥ Louise E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...