fredag den 2. december 2011

Hvid som sne....

Hvem gider ønske sig køkkenudstyr i julegave? Jo altså.... jeg gider godt i år. Men kun fordi White Line er tilbage i Eva Trio programmet.

Nu er den kommet i en ny version anno 2011. Designet, glaslågene og de gode funktioner er de samme, mens det blanke, hvide udtryk rammer lige ind i iPhone- og iPod-generationen af nye Eva Trio-samlere. Jeg er simpelthen af den overbevisning, at det vil blive en smukkere oplevelse for mig, at lave mad med den serie i hus :O)

Ophavsmanden til de ikoniske gryder og pander i Eva Trio-serien hedder Ole Palsby. Serien blev skabt i 1977, da Ole Palsby valgte at anvende tre forskellige materialer i samme produkt, der tilsammen gav de optimale ønskede egenskaber. Deraf navnet Eva Trio. Samtidig viste han også helt nye takter inden for dansk design med de karakteristiske stålgreb, der siden hen blevet synonymt med den klassiske serie. Designet på Eva Trio har gennem tiden kastet et væld af designpriser med sig, og serien er med tiden gået hen og blevet en vaskeægte designklassiker.

Og så lige et PS: Den hårde keramiske belægning i gryderne er rengøringsvenlig, og vil bevare sin hvide farve. Mange tak for det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak på forhånd.
♥ Louise E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...