mandag den 28. november 2011

Vi kommer heldigvis heller ikke uden om By Nord

En fælles interesse for design og boligindretning fik veninderne Hanne Louise Roe Andersen og Hanne Berzant til at sige deres respektive jobs op og starte By Nord, hvor de kan udnytte deres erfaring inden for design og indretning til at udvikle boligtilbehør inspireret af den nordiske natur.

Dansk design har gennem tiden skabt mange klassikere. Enkelt design, høj funktionalitet og godt håndværk kendetegner dansk design, der i form af møbler og boligtilbehør glæder brugere verden over. Med afsæt i denne arv designer og producerer By Nord tidløst boligtilbehør af høj kvalitet.

By Nord er inspireret af den mangfoldighed, der findes i den rå og smukke nordiske natur, hvor det barske og blide på forunderlig vis mødes. Selv blandt forvitrede træer, grundfjeld og frosne søer finder man liv og pludselig skønhed, der tvinger By Nord til at forholde os til det nære og naturlige.

By Nord tror på bæredygtigt design, hvor skønhed og funktionalitet understøttes af et udstrakt brug af organiske materialer og ansvarlighed i produktionen. Dette er din garanti for anderledes designprodukter, der respekterer den natur, der omgiver os. (kilde)

SMUKT! Personligt er jeg VILD med By Nord, deres design skaber en fantastisk stemning året rundt, ikke mindst i december. 

/Louise E.
Forhandles b.la. her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak på forhånd.
♥ Louise E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...