tirsdag den 29. november 2011

Design til under halv pris?

Ja, helt korrekt - OUTLET TOUR har nemlig lagt til kaj på Langeliniepromenaden!

Outlet Tour repræsenterer og samarbejder med en række eksklusive designmærker omkring salg af deres restlagre. Varerne er i top kvalitetsmæssigt, og priserne ses næppe lavere. Der lægges stor vægt på at præsentere varerne i et miljø og med en service, der klæder de fine mærker, i en markedsstemning, hvor der er smil og glade dage, samt plads til alle.

Outlet Tour har fast outletbutik på Langelinie Promenaden i København, men rejser ellers fra by til by for at møde kunderne ude i landet, hvor de fra gang til gang byder på nye mærker og nye varer.

Bag Outlet Tour står Michael og Jakob, som har arbejdet for nordiske designmærker i hele deres arbejdsliv. Michael Sejersen kommer fra bl.a. Fiskars/Raadvad som økonomichef og senest økonomidirektør hos Georg Jensen. Jakob Sinding har bl.a. en baggrund som skandinavisk chef hos Georg Jensen og forretningschef for Illums Bolighus.

Det er således folk med indgående kendskab til branchen, der nu sender de eksklusive produkter ud i landet. Til glæde for alle designinteresserede. Og endda til en virkelig god pris. Måske du kan finde nogle af årets julegaver her?

Se mere på: http://www.outlet-tour.dk/
Ha' en skøn dag :O)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak på forhånd.
♥ Louise E.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...