Godt Nytår!

Hermed lidt "sidste øjebliks" inspiration til borddækningen på den store aften :O)

Rigtig godt nytår til dig!
/Louise E.




Adventsgave nummer 4

Nu nærmer vi os juleaften - og dermed også den sidste trækning i vores adventskalender!
 
Og bare det dog var mig der kunne vinde :O) Denne 4. søndag i advent, er det vores altid trofaste, søde og smilende sponsorer - pigerne fra KAiKU - de vil give den heldige vinder et gavekort på 1000 herlige kroner til at shoppe for i deres helt fantastiske webshop. Besøg den HER.
 
Alt du skal gøre for at deltage er, at fortælle os hvad du (bl.a.) vil bruge pengene på. Indsæt link og hilsen i kommentarfeltet herunder - husk også din mailadresse. Og nå ja, så skal vi være venner på, du ved nok, Facebook - lige her.
 
Vinderen trækkes 4. søndag i advent kl. 22.00
 
Held & lykke :O)
/Louise E.
 
 
Mange tak for deltagelse til jer alle, og en kæmpe tak til KAiKU for den flotte præmie - MUMS!
 
STORT TILLYKKE til.....
CamillaKirstine!
 
Du har vundet gavekortet på 1000 kroner! Og modtaget en mail fra os :O)

Smuk julebolig

Jo vi tager da lige en julet bolig mere... Her i form af en 375 m² træbeklædt villa i to plan fra 1750. Smuk - med masser af hjerter, engle og julepynt.

Huset er beliggende i Nordsjælland, og er oprindeligt et gammelt mejeri. Boligen huser Pernille og Nils samt deres 4 børn.

Hyggeligt :O)
/Louise E.

 
 

 

 




 

3. søndag i advent(skalender)

Nu er vi allerede ved at nærme os den 3. søndag i advent... Har du mon fået købt alle dine gaver? I hvert fald har du mulighed for, at forkæle dig selv midt i denne travle tid, med endnu en bunke lækre gaver fra dejlige venner og sponsorer.

Søndagens søde sponsorer er denne gang: BOXdeLUX, FRK.MAGECOOL NORDIC og Hübsh. Klik ind forbi dem, jeg er sikker på, at du vil finde masser af inspiration til din ønskeseddel :O) Du kan desuden nærstudére alle adventsgaverne ved at klikke på linket under billedet.

Alt du skal gøre for at deltage, er at sende os en hilsen i kommentarfeltet med besked om, hvor du køber du fleste af dine julegaver - på nettet eller i fysiske butikker? Desuden skal vi jo være venner på facebook - lige HER.

Vinderne trækkes søndag den 15. december kl. 22.00 :O)
/Louise E.


Citatposter fra BOXdeLUX
Essensen Kalender 2014 fra COOL NORDIC
Kurvesæt i flet fra Hübsch
 

Vild med (part 14)

Jeg er helt vild med de fantastiske poster fra Green Nest. En helt skøn gave til børneværelsets vægge. Jeg er ret sikker på, at de fleste børn vil elske at kigge på dem :O)

/Louise E.

 



 

Ikea og julen

Skønne stemningsbilleder fra IKEA, som bare altid kan det der med at style sine produkter!

Glædelig juleuge til dig :O)
/Louise E.





Tillykke til en heldig vinder

Så blev det tid til trækning nr. 2 i vores dejlige adventskalender, der igen er spækket med skønne sager fra fantastiske danske webshops!

Hvis du ikke selv er den heldige denne gang, har du mulighed for at købe disse herligheder direkte ved at klikke på varen nedenstående - klik og køb.

Kähler Omaggio vase fra Modern Mood
Bloomingville kopper fra BARKshop
Rudolph Care Håndcreme fra DivaLounge
Bloomingville fad fra Roomee
Small Flowers tapet (2 ruller) fra TAPET CAFE
  
En kærlig tanke og stor tak til alle sponsorer! Tak for de fine gaver, som sendes til.......... Regnbue Mor! TILYKKE til dig, du er den heldige vinder :O)
 
Kig med igen i næste uge for flere dejlige sager. Indtil da, kan du hygge dig herinde med skønne julerier og inspiration.
 
/Louise E.
 

Adventsgaver vol. 2

Så er vi sørme ved at nærme os 2. søndag i Advent... og er det sne, jeg aner uden for mit hus? I hvert fald er en ting sikkert, låge nr. 2 i vores adventskalender skal åbnes!

Igen har en række dejlige sponsorer lagt vejen forbi, og doneret nogle virkelig skønne gaver. Kig endelig forbi deres fine sider, de er fantastiske - hver og en! Mange gange tak til Modern Mood, Bark Shop, Roomee, Diva Lounge og TAPET CAFE.

Alle de dejlige gaver kan blive dine! Du skal blot skrive en hilsen i kommentarfeltet herunder, hvor du fortæller os hvorvidt du kender ovennævnte shops, samt selvfølgelig være vores gode ven på Facebook.

Vi glæder os virkelig meget til at begave en af jer! Vinderen trækkes søndag aften kl. 22.00 :O)

Ha' en dejlig 2. søndag i Advent.
/Louise E.

 
Kähler Omaggio vase fra Modern Mood
Bloomingville kopper fra BARKshop
Rudolph Care Håndcreme fra DivaLounge
Bloomingville fad fra Roomee
Small Flowers tapet (2 ruller) fra TAPET CAFE
 

Jul året rundt

For Maja Boisen varer julen ikke bare til påske, hun arbejder nemlig som udviklingschef hos Illums Bolighus, og her er højtiden en del af jobbet året rundt.

Selvom Maja arbejder med jul det meste af året, bliver hun aldrig træt af den, og når december nærmer sig, glæder hun sig altid til at pynte familiens skønne hus.

Og hjemmet emmer helt sikkert også af både ro og harmoni, kom selv med ind og se julehyggen sprede sig :O)

/Louise E.








En dejlig gave fra Cachette

Kender du Cachette?

Cachette er en engelsk/fransk online butik som sælger enkle, skønne og praktiske produkter indenfor boligindretning.

Shoppen er for nyligt blevet udnævnt til nummer 3 i Elle Decorations engelske liste over de bedste online butikker - det er da ret flot :O) Intet på siden er produceret i industriel målestok, og de fleste er deres produkter er produceret i Europa.

Cachette vil gerne tilbyde læsere af LEI LIVING en dejlig julegaverabat på 15% på deres sortiment. Alt du skal gøre, er at indtaste koden: PGFLK når du har shoppet dine varer. (Rabatten gælder dog ikke allerede nedsatte varer samt sengetøj). Du kan benytte koden hele december!

God shoppelyst :O)
/Louise E.





Vinder af adventsgaver

SÅ fandt vi en vinder af de skønne adventsgaver. Hvis ikke blev den heldige denne gang, kan du heldigvis finde alle de smukke gaver her:
 
OYOY Nisser fra Cachette
Kähler mini vaser fra Modern Mood
Keramikkalender fra Moods
Fyrfadsstager fra BLOOMINGVILLE
 
Mange tak til vores sponsorer, og tak for deltagelse til alle jer der legede med. Kig endelig med igen på lørdag til den 2. trækning i vores adventskalender!
 
Vinderen er: Pusletrolden! Stort tillykke, du har modtaget en mail :O)
 
Ha' en dejlig uge :O)
/Louise E.
 

Adventskrans

Så blev det december og 1. søndag i advent - samtidig :O) Ingen undskyldninger længere for ikke at gå i gang med at jule..... Der skal pyntes op, tændes lys og bages vaniljekranse... Skønt!

Har du fået lavet din adventskrans? Ellers kan du finde masser af inspiration HER til årets kreation.

Rigtig glædelig 1. december og advent :O)
/Louise E.