Vintage posters

Jeg er helt vild med disse "vintage" posters - de er både dekorative og sjove :O) Er du vild med de sociale medier, er de muligvis også noget for dig.....

Og det bedste er; de er gratis og kan downloades her
/Louise E.




Gallerivæg

Hvad skal du lave i bededagsferien? Måske en gallerivæg?

Jeg har i hvert fald fundet lidt inspiration frem fra gemmerne der går i den retning, måske det kan bruges.

God arbejdslyst!
/Louise E.

 
 
 
  

Kilde: Pinterest
 

Webshop-indehaverens egen bolig

Helle Tuborgh er medejer af cahetu.com der er en webshop med boliginteriør. Shoppen ejer hun sammen med sin datter Camilla.

Helle bor med udsigt til Øresund og holder utroligt meget af både lyset og udsigten fra den store villa på 170 kvadratmeter der er beliggende i Espergærde. Helle deler villaen med sin mand Torben.

Lækker, både bolig og webshop :O)
/Louise E.



 



Et opdateret parcelhus

I et lille 70er hus i Værløse bor guldsmed Nanna Schou med sin familie. Hun omgiver hun sig med ting af personlig værdi, og bygger gerne selv møblerne, så de passer perfekt.

Sofaen har parret selv bygget, og den passer til rummet, blandt andet fordi den ikke skærmer for lyset, der strømmer ind ad de store vinduespartier.

Den finske masseovn fungerer også som rumdeler mellem stue og køkken. Bagest her ses, hvordan køkkenbordet er forlænget, så det ender ud i computer-arbejdspladsen. En smart og  pladsbesparende løsning.

Pladsen på slagbænken op ad masseovnen er helt klart Nanna yndlingsspot. Her kan hun sidde lunt under pizzaovnen. Bænken er arvet, men har fået fået lidt hvid maling og nyt betræk.

Læg desuden mærke til farven grøn som optræder i flere forskellige nuancer.

Kom ind og kig :O)
/Louise E.




 

Værelse til deling

Indret et dejligt værelse til dine børn, med masser af plads til leg, hygge og kreativ udfoldelse. Nedenstående er et eksempel på, at man ikke behøver særlig meget plads for at opfylde børnenes behov.

Husk at et rum indeholder meget mere plads end bare gulv; brug vægge og loft til at "indrette opad" - det kan du for eksempel gøre ved at bygge en spændende hule under loftet. Hulen kan bruges til leg og hygge, men den kan også fungere som soveplads med en formskåret madras i bunden.

God fornøjelse!
/Louise E.






Grafisk gave

Så er vi da i gavehumør igen... foråret er jo kommet :O)

Denne gang kan du vinde 4 dejlige kopper fra Bloomingville med grafisk bogstavtryk. Personligt er jeg ret vild med dem!

Alt du skal gøre er at skrive en kommentar herunder, og fortælle hvilke 4 bogstaver du ønsker - OG så skal vi jo være venner på facebook hvis vi da ikke allerede er det :O)

Vinderen trækkes 29. april 2013 kl. 20.00.

Held & Lykke!
/Louise


Smuk stue

Elsker denne dejlige stue med grafisk udtryk bl.a. skabt af bogstaver og billeder i sort/hvid der matcher resten af indretningen. Vintage stolen - The Bertoia Wire Diamond Chair - understreger stilen helt fantastisk.

God dag til dig!
/Louise E.




Nyhed fra IKEA

IKEA er altså geniale, se bare denne helt fantastiske stol STOCKHOLM i valnødfinér med polstret lædersæde.

Ryglænets bløde kurve, armlænene og valnøddetræsfineren giver stolen et varmt og indbydende udseende.Prisen er i den dyre ende for IKEA, men den er altså også virkelig smuk.

6 af dem, tak :O)
/Louise E.



Det hvide hus

Det var kærlighed ved første blik da Caroline og  Werner for fire år siden "faldt" over det hus, som nu er blevet deres hjem. Bygningen som tidligere har været en garage, ligger i hjertet af Amsterdam. Her bor de på anden sal med tilhørende hems og en stor tagterrasse.

Jeg har længe selv overvejet at male vores gulve hvide, og er på ingen måde blevet mindre interesseret efter mødet med Caroline og Werners smukke bolig og enkle indretning :O)

God dag!
/Louise E.





Vi rykker ud....

på terrassen SNART!

Det kribler i mine fingre for at få styr på vores lille have og skønne terrasse. Der trænger i den grad til nye møbler, farver og liv i form af massevis af grønne planter og smukke blomster.

Kom nu forår, gå væk frost - og lad os så komme igang :O) Hermed skøn inspiration fra den norske blog Hviit.

Skøn solskinsdag til dig :O)
/Louise E.







Vild med (part 10)

House Doctor har lavet disse skønne cupcake forme, som kan bruges til mange formål - herunder til is - NU må foråret da være på vej :O)

/Louise E.


Opgraderet 60'er drøm

Malene og Christian har købt deres drømmehus i form af en klassisk 60'er bolig. De har ændret hele den oprindelige planløsning og bl.a. åbnet alle de små rum op.

Resultat: Et lækkert, luftigt og moderne hjem med sans for detaljerne.

Rigtig god weekend :O)
/Louise E.

 




Kilde